Az országos Operatív Törzs 11/2020.03.15-i Határozata értelmében:

Március 16-tól, (hétfőtől) március 31-ig – a meghosszabbítás lehetőségével – szünetel a közvetlen  ügyfélszolgálat a polgármesteri hivatalban, a lakosság védelme érdekében.

Az ügyfelekkel csak online (emailen), postán és faxon keresztül tartjuk a kapcsolatot.

A polgármesteri hivatal pénztárának tevékenysége szünetel – javasolt a befizetéseket online a www.ghiseul.ro portálon keresztül, vagy pedig banki átutalással eszközölni.

 

Az anyakönyvi osztályon továbbra is fogadják a születési, házasságkötési és elhalálozási anyakönyvezésre érkező ügyfeleket, de csakis előzetes telefonos, vagy online egyeztetést követően (tel.: 0266-246634).

 

A személyi nyilvántartó irodák esetében szintén előzetes telefonos egyeztetést követően fogadják az ügyfeleket (tel: 0758-109276)

Valamennyi hivatalos dokumentumot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen, postán (Szentegyháza, Hársfa utca 5. szám) vagy faxon (0266–246634) várunk.

Megértésüket köszönjük

Email cím

Hivatali részleg

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Titkárság

agricolEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Földügyek és mezőgazdasági nyilvántartó iroda

achizitiiEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közbeszerzések

asisocEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szociális ügyek

amcEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egészségügyi asszisztensek

boni.istvanEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beruázások

casaEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pénztár

contabilEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Könyvelőség

impozitEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adóhivatal

secretargeneralEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jegyző

urbanismEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Terület és városrendészet, környezetvédelem

controlEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyrendészeti és ellenőrzésekért felelős iroda

resurseumaneEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Személyzeti iroda

spclepEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Személyi nyilvántartó iroda

starecivilaEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Anyakönyvi iroda

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jogi és közigazgatási iroda

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ingyenes telekkönyvezés

Véletlenszerű Kép

site_001.jpg