Pe 1 februarie 2022 a debutat recensământul populației și al locuințelor prin desfășurarea primei etape, cea de preluare a datelor din surse administrative și de creare a bazei de date cu acest prim set de informații. Recensământul este realizat și coordonat de către Institutul Naţional de Statistică.

Recrutăm recenzori!

Primăria Orașului Vlăhița recrutează recenzori pentru autorecenzare asistată (recenzor ARA), care vor lucra în spații amenajate de primărie, în perioada 14.03.-15.05.2022. Plata persoanelor selectate se face de către primărie prin încheierea de contracte de prestări servicii de recenzare.

Condiții de eligibilitate minime:

  • Vârsta minimă 18 ani împliniți la data selecției
  • Minim studii medii absolvite
  • Să nu aibă cazier
  • Cunoștințe de operare a tabletei electronice

Alte condiții: aici (https://www.recensamantromania.ro/cum-devin-recenzor)

Pentru includerea în baza de date a recenzorilor și realizarea selecției vă rugăm să completați Cererea de înscriere ca personal de recensământ, (formular) care se va depune la Secretariat din cadrul Primăriei Vlăhița, sau se va trimite prin mail la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. Data limită de depunere: 23 februarie 2022.

Selecția persoanelor va fi realizată de către Direcția Județeană de Statistică Harghita.

Aveți întrebări, nelămuriri?
Toate răspunsurile le găsiți aici: https://www.recensamantromania.ro/

Véletlenszerű Kép

site_002.jpg