Orașul Vlăhița cu sediul orașul Vlăhița, str. Turnătorilor, nr. 20, jud. Harghita, titular al proiectului Construire locuințe colective pentru specialiști în sănătate și învățământ, în orașului Vlăhița, județul Harghita, propus a fi realizat în orașul Vlăhița, str. Spitalului, nr. 18, jud. Harghita, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare (nu se supune evaluării impactului asupra mediului) de către APM Harghita în data de 15.11.2022, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Harghita din Miercurea Ciuc, str. Marton Aron, nr. 43, în zilele de luni-joi, între orele 0800-1630 şi vineri între orele 0800-1400, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmhr.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Fax: 0266-310041, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Véletlenszerű Kép

site_004.jpg