ORAȘUL VLĂHIȚA, cu sediul în Orașul Vlăhița, str. Turnătorilor, nr. 20, județul Harghita, anunţă publicul interesat asupra actualizării deciziei de încadrare nr.27 din 29.martie. 2021 de către APM Harghita în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului din data de 06.02.2024 -fără evaluarea impactului asupra mediului - pentru modificările aduse la proiectul „Extinderea rețelei de distribuție de gaze natural și branșamente în localitățile Băile Homorod din UAT Vlăhița, județul Harghita”, propus a fi realizat în localitatea Băile Homorod, judeţul Harghita.

Proiectul deciziei de încadrare actualizate şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Harghita din Miercurea Ciuc, str. Márton Áron, nr. 43 în zilele lucrătoare, luni-joi între orele 08.00-16.30, vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmhr.anpm.ro.

         Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare  actualizate în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului..

 Fax. 0266-310041;e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Véletlenszerű Kép

site_015.jpg